Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Zivot škole

Republička smotra talenata 2016

Četiri učenice Gimnazije “Dušan Vasiljev” postigle su značajne rezultate na Republičkom takmičenju talenata održanom 28. maja u Beogradu. Mlade Kikinđanke plasirale su se na četiri visokorangirana mesta iz psihologije i književnosti i osvojile dve posebne nagrade.

Značajne rezultate iz književnosti ostvarile su učenice Jovana Ivetić (4. razred) koja je osvojila drugo mesto, kao i Dunja Duvnjak (3. razred) koja je osvojila drugo mesto i specijalnu nagradu za najbolji naučno-istraživački rad iz oblasti književnoti. Učenice su radile pod mentorstvom Srđana Srdića.

Zapažene rezultate iz psihologije imale su dve maturantkinje gimnazije. Drugo mesto je osvojila Jelena Kovačević, a prvo Zorana Bunčić sa maksimalnih sto poena, koja je osvojila i specijalnu nagradu za najbolji naučno-istraživački rad iz psihologije. Učenice je pripremala nastavnica psihologije Sanja Mrakić.

– U okviru istraživanja pisala sam rad o razlikama u emocionalnoj kompetetntosti kod adolescenata, a u okviru toga da li postoje razlike u uočavanju, izražavanju, proceni, opisivanju i kontroli emocija u odnosu na pol, postignuće i čitalačke navike. – rekla je Zorana Bunčić o nagrađenom radu.

 
Свети Јован Шангајски
Anketa
Zašto volim GIMNAZIJU:
 
Ko je na vezi !
Imamo 27 gostiju na mreži
Statistika
Broj pregleda članka : 1075379