Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Zivot škole

Енергија је свуда око нас 2016

У четвртак, 21.01.2016. године у 12 часова у холу зграде Владе Војводине одржана је завршна манифестација пројекта Енергија је свуда око нас за 2015. годину. Том приликом подељене су награде и признања успешним ученицима, наставницима и школама.

Покровитељи пројекта су Пoкрajински сeкрeтaриjaт зa oбрaзoвaњe, прoписe, упрaву и нaциoнaлнe мaњинe – нaциoнaлнe зajeдницe, Фaкултeт зa eкoнoмиjу и инжeњeрски мeнaџмeнт и Грађевинска индустрија „Симпролит“ из Београда, а реализатор Центар за развој и примену науке, технологије и информатике.

Ученица наше школе Катја Момчилов (I4) освојила је прво место у категорији Ликовни радови. Катјин рад спада у домен рачунарске графике, рађен је у Photoshop - у, ментор ученице је професор мр Снежана Замуровић која је добила и специјалну награду за колекцију радова. Приликом свечане доделе награда изложени су и радови ученика: Мање Грифатонг (I3), Александре Вујовић (I3), Марка Јесића (I2), Теодора Иличина (I3), Марине Стефановић (I3), Маријане Кувизић (I3), Драгана Суботичког (I3), Милоша Вујића (IV4) и Софије Дангубић (I2).

 

Честитамо!


 
Свети Јован Шангајски
Anketa
Zašto volim GIMNAZIJU:
 
Ko je na vezi !
Imamo 30 gostiju na mreži
Statistika
Broj pregleda članka : 1080441