Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Zivot škole

 

KARAOKE  „OBRAČUN“  NA ENGLESKOM  2012.

U subotu  19. maja posle nastave održano je prvo (da li i poslednje, ili možda kao začetak nove tradicije?) takmičenje u karaoka pevanju pesama na engleskom jeziku.  Bio je to događaj upriličen prvenstveno za maturante, koji ulaze u sam finiš svog gimnazijskog školovanja  -  poslednju nastavnu nedelju!  Učesnici ovog karaoke „obračuna“ bili su aktuelni maturanti raspoloženi da pokažu svoj raskošni pevački i jezički talenat, ali i oni budući, željni da stanu rame uz rame sa njima.

Pa, kako je to sve izgledalo? Eve ovako:

1.slika -  Tehničke pripreme obavljaju zasad nedipl. inž. Čipčić i Kondić uz svesrdnu pomoć prof. spec. Zamurovića, i pomalo pevuše.

2. slika – A što i profesori ne bi mogli da (pro)pevaju!? Prof. Ljuba se raspevava pred početak „obračuna“.  (Pazi na intonaciju: mi-mi-mi!)

3. slika -  Strpljiva maturantska publika iz IV-4 i IV-5  čeka da bodri svoje predstavnike i miljenike.

4. slika – Tu su i navijači iz IV-2 -  vrle dame Dragutinović i Jolić. A tu je i vrli ŽIRI: profesorka francuskog  i bibliotekar, stručni za muziku i strane (i domaće) jezike.

5. slika -  Nemanja i Vlada, „čekajući Godoa“ tj. Bogdana, iliti Boba Marlija, koji nikada doći neće (iz razloga koji nisu za širu javnost).

6. slika -  A kada je Joanna, II-1, uzela mikrofon, ponela nas je u carstvo predivnog zvuka svojim odličnim glasom  (izvinjavamo se što je zbog propusta organizatora pevala pesmu grupe „Polis“ umesto planirane Kleptonove „Lejle“ ).

7. slika -   Zorana, jedini predstavnik IV-2 dovoljno hrabar da uzme mikrofon, otpevala je Sinatru na svoj način.

8. slika -  Kome li to svi aplaudiraju?? Šta  je Senki i Jovani izmamilo osmehe???

9. slika -  Ananas (sa sve mašnom) završio je u rukama Ocokoljić Marka iz IV-4, koga od sada zasluženo možemo  zvati srpskim  Mik Džegerom zbog majstorske interpretacije (i koreografije! ) pesme „Angie“  ( „Anđo“).

10. slika -  O, kakve li radosti drugoplasirane Danice Božin iz IV-4! Dok bude srkutala čaj iz osvojene engleske šolje neka uživa pevajući i dalje Adel, „Someone like you“.

11. slika -  Najradosnija i najponosnija ipak je bila najmlađana – Slađana Avramov iz II-2: Robi  Vilijams i „Feel“, bez ikakve pripreme i prethodne vežbe. (Što li nam se Danica tako uozbiljila? Da li joj se više sviđa Slađanina bombonjera, ili je brine obrazloženje žirija da „stižu mlade snage“ i da „na mlađima svet ostaje“?)

12. slika -  OUR  FINEST  SINGING  BIRDS  +  1 non-singing writer

CONGRATULATIONS!!!

 

Veliko  HVALA svima koji su nam pomogli da se karaoke „obračunamo“!!!

Organizatori - IV-5: odsutna Nataša Pavlović, prisutni Nemanja Kondić, v. d. razr. starešine Ljuba Zamurović i prof. engl. jezika Dragana Bursać Ivetić

 

 

 
Свети Јован Шангајски
Anketa
Zašto volim GIMNAZIJU:
 
Ko je na vezi !
Imamo 27 gostiju na mreži
Statistika
Broj pregleda članka : 1075362